Glommafestivalen

Glommafestivalen, Fredrikstad

Det er lørdag. Klokken er 23:15 og vi runder av dagen med VM reprise og en liten kald. For en herlig dag med masse blide og interesserte mennesker som har gitt oss tiden deres for å snakke om bærekraftig klesproduksjon. Tusen takk!

"Hei! Der er dere på plass igjen ja. Jeg trenger en tskjorte til. Dette er helt rått." Vi rakk såvidt å rigge oss til før eieren av sitatet over kom til standen våres ikledd Hvit Hugin Bambus Tskjorte og strålte. Det smittet over på våres allerede gode humør og satte igang vår fjerde dag på stand under Glommafestivalen i Fredrikstad.

Vi kunne skrevet side på side med gode ord om alle som stoppet innom standen i dag og lurte på hva detta Hugin greia var forno. Det beste er vel å holde det kort og si; Tusen takk for en herlig dag! Vi setter så utrolig stor pris på dere og takk for alle smilene og spøkene! I morgen er siste dag og vi håper dere kommer innom og sier adjø.

Som en "liten" gulerot gir vi alle som leser denne blogposten

  • 50kr ekstra rabatt på våre økologisk bomull gensere
  • 30% rabatt på caps
  • 100kr ekstra rabatt på lærbeltene (ferdiglaget og skreddersydd)

Bruk kodeordet: PANDAPROMP
(gjelder kun standen i morgen [søndag 01.07], ikke nettbutikken)

 

Her kommer noen flere bilder fra i dag:

1 comment

Så fine t-skjorter dere har! Myke som lam og flott kvalitet! Anbefales :-D

Mai February 24, 2020

Leave a comment

All comments are moderated before being published

GOTS sertifisert

The GOTS is recognised as the world's leading processing standard for textiles made from organic fibres. It defines high-level environmental criteria along the entire organic textiles supply chain and requires compliance with social criteria as well.

Global Organic Textile Standard, Ecology & social responsibility. May 2017. The Standard. [https://www.global-standard.org/the-standard.html]. Accessed January 18, 2019.