Grønt Nytt År!

2018 - a green new year

Grønt nytt år fra oss begge her i Hugin Clothing. Mange nyttårsforsetter dreier seg om å spise sunnere og få trent bort juleribba. En ny og frisk start på året. 

Hvorfor ikke gjøre de samme, sunne endringene til klesskapet og gjør 2018 litt grønnere?

Vi ønsker først og fremst å takke alle som følger oss på sosiale medier + en ekstra takk til de som har kjøpt produkter våre i året som var. Dere er alle helt fantastiske!

Vi gleder oss og enormt til hva 2018 har å by på for alle av oss. Spesielt siden vi har dette å se frem til i året som kommer: 

  • Lansering av nye etterspurte produkter
  • Produktene våre vil bli mer synlige i gatene gjennom pop-up shops og events
  • Tilbudet for gratis sykkellevering utvides geografisk 
  • Vi pusher på videre for å gjøre Hugin Clothing til Norges mest økovennlige klesmerke for menn

Vi ønsker å starte 2018 med sitatet: "With great power comes great responsibility". Du er kun én person, men påvirkningskraften du har for å kunne endre moteindustrien for det bedre og dermed verne om miljøet, starter med de individuelle valgene vi alle tar.

Gjør som oss og velg Hugin Clothing :)

Leave a comment

All comments are moderated before being published

GOTS sertifisert

The GOTS is recognised as the world's leading processing standard for textiles made from organic fibres. It defines high-level environmental criteria along the entire organic textiles supply chain and requires compliance with social criteria as well.

Global Organic Textile Standard, Ecology & social responsibility. May 2017. The Standard. [https://www.global-standard.org/the-standard.html]. Accessed January 18, 2019.